Loading...
22.11—17.12.2011
Anders Nog Iets?

Veertig derdejaars studenten Productontwerpen van de HKU gebruiken de Academiegalerie als werk- en presentatieruimte om hun denkbeelden gestalte te geven.

Wij nodigen u van harte uit deel te nemen aan het ontwerpproces waarin wij een nieuwe invulling zullen geven aan het vakgebied productontwerpen. Tijdens de presentatie in de Academiegalerie kunt u de ontwikkeling van onze ideeën live mee maken.

Wij als studenten werken in teams die in estafetteverband objecten en projecten oppakken die door onze voorgangers zijn ontwikkeld. Samenwerken vanuit diversiteit is de kernwaarde van waaruit wij ons tot elkaar verhouden.

Wij geloven dat vanuit de dialoog met elkaar, én met u als bezoeker, iets nieuws kan ontstaan. Tijdens onze werkperiode gaan we dan ook graag in gesprek over de verwachtingen, meningen en voorstellingen die ten aanzien van het productontwerp bestaan. Door het ontwerpproces in de openbaarheid te laten plaatsvinden, willen we laten zien hoe deze wisselwerking invloed heeft op de uiteindelijke uitkomst.

Wij weten dat we in deze wereld krachtiger zullen zijn wanneer we open staan voor elkaars visies, inzichten, kwaliteiten en fascinaties. Wij hebben veel in huis. Wilt u Anders nog iets?