Loading...
20.01—18.02.2012
Conversation Pieces

Conversation Pieces is een groepstentoonstelling waarin werk van studenten en docenten van de afstudeerrichting Fine Art wordt samengebracht. Aan iedere docent/beeldend kunstenaar werd gevraagd een werk uit de eigen praktijk beschikbaar te stellen, of speciaal voor de gelegenheid een nieuw werk te maken. Daarnaast kiest elke docent een werk van een student uit het derde of vierde studiejaar met wiens werkhouding hij of zij affiniteit heeft. Het resultaat geeft een gevarieerd beeld van de stand van zaken in het kunstonderwijs op de afdeling. Tevens onderzoekt de tentoonstelling de relatie tussen de docent/kunstenaar en zijn of haar student, de aanstaande collega, en brengt deze door middel van het werk van beiden in beeld.

Why, how and with whom to collaborate?
Onderdeel van de tentoonstelling is een event dat wordt georganiseerd door Annette Krauss en de leden van a group, een collectief van studenten. Tijdens dit programma, waaraan ook andere kunstenaarsgroepen zullen deelnemen, wordt dieper in gegaan op de verschillende aspecten van artistieke samenwerking: waarom, hoe en met wie?

Mo Aarab, Kostana Banovic, Britt Dorenbosch, Melanie Ebenhoch, Kim van Erven, Christina Della Giustina, a group, Elise ’t Hart, Lieven Hendriks, Menno Hiele, Floor van Keulen, Ingmar Konig, Frank Koolen, Annette Krauss, Herman Lijftogt, Andrew March, Robin Meyer, Titus Nolte, Joyce Overheul, Dino Ruissen, Jessica Skowroneck, Elias Tieleman, Guy Vording, Luuk Wilmering