Loading...
29.11—21.12.2008
Design030: In Beweging

27 jonge product ontwerpers presenteren hun werk

Design030 is een initiatief van derde- en vierdejaars studenten 3D Design van de School of Product Design aan de HKU. Voor de editie van 2008 presenteren 27 jonge product ontwerpers hun werk in de Academiegalerie onder het motto ‘in beweging’. In de tentoonstelling zijn eigenzinnige producten te zien waarin nieuwsgierigheid en innovatie centraal staan.

Linsey van den Abeele, Carolien Beurskens, Nynke Boelens, Jasper van den Boezem, Janine van den Bosch, Sanne de Breij, Kika Brinkman, Kayleigh Burgmeijer, Sofie Groot Dengerink, Minke Geijtenbeek, Sanne de Graaf, Sander Grooten, Marte Haverkamp, Margit Hollekamp, Lotte Holtappels, Monique Horsman , Charlotte van der Horst, Ivo Hulskamp, Rosalie de Kruyf, Geert-Jan Kuperus, Eva van de Moer, Milou Parthesius, Mirjam Plymakers, Marlies Romberg, Anne van Steenbergen, Linda van der Velden, Erwin Zwiers

Tijdens het laatste weekend van Design030 vindt een verkoopweekend plaats, met speciaal voor deze gelegenheid in kleine oplage gemaakte producten voor maximaal 100 euro. Alle exposanten zijn tijdens deze dagen aanwezig.