Loading...
07.06—30.06.2007
Heel Erg Mooi

Heel Erg Mooi is een feestelijke tentoonstelling ter gelegenheid van het afscheid van Willem Gorter als hoofddocent aan de afstudeerrichting Fine Art van de Faculteit voor Beeldende Kunst en Vormgeving.

Naast zijn docentschap, dat begon bij Grafische Vormgeving, heeft Willem zich de afgelopen 26 jaar onder andere ingezet voor internationale uitwisseling en was hij vier jaar adjunct-directeur. Daarnaast was hij lange tijd betrokken bij de Academiegalerie, die mede dankzij hem is uitgegroeid tot een vooruitgeschoven post van de faculteit.

Voor H.E.M. heeft Willem een aantal van zijn oud-studenten, (voormalige) collega’s en huidige studenten gevraagd om een specifieke bijdrage, wat resulteert in een tentoonstelling als een verzameling, gegroepeerd rond fotowerk van hemzelf.

Marcel van den Berg, Miranda Cleary, Floris Deerenberg, Annemiek Derkx, Jeffrey Dunsbergen, Peter Fengler, Sebastiaan Fontein, Willem Gorter, Sanne Groen, Lieven Hendriks, Joris van der Horst, Lisa Knopper, Frank Koolen, Joep van Liefland, Cristina Marques, Hidenori Mitsue, Szilvia Mondel, Ronald Nijhof, Harrie Peters, Falke Pisano, Martijn Sandberg, Andro Semeiko, Hans Sigmund, Joop Stoop, Hessel Stuut, Henk de Vries.